pijl

Projectinformatie

Kruiswijk Plaza bestaat uit degelijke, nieuw te bouwen moderne opslag units met daarin multifunctionele units. Kruiswijk Plaza is centraal gelegen op een fraaie locatie. De centrale ligging nabij diverse uitvalswegen en de goede bereikbaarheid vormen specifieke vestigingsfactoren die gunstig zijn voor dienstverlenende bedrijvigheid en opslagmogelijkheden. De opslag units zijn beschikbaar vanaf 49 m² Bruto Vloer Oppervlak (BVO). Hierdoor zijn ze zowel zakelijk als privé de juiste keuze, zeker in combinatie met de perfecte ligging. Het is mogelijk om meerdere units te koppelen. De units krijgen géén gasaansluiting. Ze worden, zoals past in de huidige tijd, gasloos opgeleverd. 

 • De units worden te koop aangeboden. Ook bestaat de mogelijkheid om de opslag units in verhuurde staat - als belegging - te aanvaarden;
 • Financiering is mogelijk;
 • Vereniging van Eigenaren met lage lasten;
 • Moderne en frisse uitstraling door zwarte gevel sandwichpanelen;
 • De mogelijkheden zijn eindeloos; als opslag- en werkruimte, bedrijfsvoorraad of stalling van boot, camper, auto, vouwwagen of caravan;
 • Inclusief infrastructuur voor water en elektra;
 • Gunstige ligging nabij uitvalswegen. 

KruiswijkPlaza

Verkoopinformatie

In Anna Paulowna wordt weer gebouwd, en hoe! Voor de kleine ondernemers en zzp’ers wordt binnenkort aangevangen met de bouw van een mooi complex met opslag units op Industrieterrein Kruiswijk. Aan de Lange Ring komen 12 units van ca. 49 m² BVO. De units hebben een betonvloer, worden geheel geïsoleerd en zijn toegankelijk via een grote overheaddeur van 4 x 4 meter, zodat divers gebruik gegarandeerd is. 

De koopsom van de opslag units is vrij op naam, exclusief BTW. 
In de koopsom zijn de volgende kosten begrepen: 

 • De notariskosten inzake splitsing en 
  levering-/ eigendomsakte. 
 • De kosten van de kadastrale registratie en in meting. 
 • Bouw- en legeskosten van de gemeente.   

In de door de koper getekende Koop Aanneem Overeenkomst (KVO) kan, indien nodig, een voorbehoud van de te verkrijgen financiering worden opgenomen voor de duur van maximaal zes weken. Informeer tijdig vóór ondertekening van de KAO of de aankoop financieel haalbaar is. Dit voorkomt teleurstellingen. De notaris controleert het volledige proces omtrent de splitsing en juridische levering van de units. De getekende koop-/aannemingsovereenkomst wordt door de makelaar bij de notaris aangeleverd, waarna die de levering aan de kopers voorbereidt.

 

KruiswijkPlaza

 

Hans Bos (l) en Tom Beerepoot